Maroni alagút

Hozzávalók:
piskóta lap
200 g Maroni Arany gesztenyepüré
100 g porcukor
300 g tejszínhab
20 g zselatin

Elkészítés:
A piskótalappal béleljünk ki egy őzgerincformát. Készítsük el a krémet.
Keverjük össze a Maroni Arany gesztenyepürét a porcukorral, majd a 3/4 rész felvert tejszínhabbal. A zselatint 1 dl vízzel elkeverjük, és vízgőzön felolvasztjuk, majd belecsurgatjuk gesztenyekrémbe, és elkeverjük.
Az így elkészített krémet a piskótával kibélelt formába töltjük, és piskótával fedjük be.
Két órás fagyasztás után kifordítjuk a formából, majd tejszínhabbal, gesztenyével, csokoládéval és csokoládéforgáccsal díszítjük.
Készítette: Kovács Gábor mestercukrász

Legújabb termékeink

 

Sajtó közlemény

Széchenyi 2020
Új gesztenyefeldolgozási technológiát fejleszt a Prima Maroni Kft.

Részletek...

Kövessen minket