Ircsi néni gesztenyés pohárkréme

 Hozzávalók:
4 db babapiskóta
200 g Maroni Arany gesztenyepüré

4 dl tejszín
8 db csokoládés roletti vagy ostya
4 db cukrozott cseresznye vagy gesztenye

Elkészítés:
A babapiskótákat kettétörjük. Négy pezsgős kehely (vagy hasonló pohár) aljára helyezzük. A Maroni Arany gesztenyepüréhez hozzákeverjük a cukorral habbá vert tejszínt.
Az így elkészített krémmel megtöltjük a kelyheket, majd tejszínhabbal, rolettivel és cukrozott gesztenyével vagy cseresznyével díszitjük.
Készítette: Molnár Irén mestercukrász

 

Legújabb termékeink

 

Sajtó közlemény

Széchenyi 2020
Új gesztenyefeldolgozási technológiát fejleszt a Prima Maroni Kft.

Részletek...

Kövessen minket